solresebyra polenresor

Veckobrev
NYHET! Få ett nytt och unikt reseerbjudande varje vecka.Alanya

direkttillhavet.jpg

Alanya lockar med kritvita stränder, god mat – och coolt nattliv 
Alanya är en turkisk semesterort som ligger i sydvästra turkiet, drygt tio mil öster om Antalya. Staden är belägen vid Taurusbergens fot på en liten halvö som bildades redan på 1200-talet.På sommaren är Alanya ett livligt semestercentrum som besöks av tusentals turister - främst skandinaver men även britter, holländare och tyskar. I Alanya finns det mängder av sevärdheter och aktiviteter. Bland annat ett uråldrigt fyrtorn och en moské från mitten av 1200-talet. Väster om Alanyas karaktäristiska klippa sträcker sig Kleopatrastranden tre kilometer bort, med grovkornig sand. På andra sidan ligger den åtta kilometer långa och bitvis långgrunda Östra stranden. Här finns allt från sand till sten och klipphällar. Vattenaktiviteter finns på flera ställen, främst i anslutning till de större hotellen som erbjuder vattenskidåkning, trampbåtar, paragliding och dykning. Alanya är också känt för sitt nattliv och det finns nog inte en enda klubb i stan utan svenskar.

  Våra hotell i Alanya
 Orient Palace                 AI.gif
  7 dagar fr. 4 990 sek / p. pers.
resa_egypt_solresebyra_hurghada_club_calimera Orient Palace är ett komplett och förhållandevis nybyggt semesterhotell av god standard som erbjuder så väl ett bekvämt boende som en inbjudande sol- och badmiljö. Hotellet, som består av fyra fristående byggnader i en stor grönskande hotellträdgård, är beläget c:a 800 meter från Alanyas östra strand. (gratis strandbuss) och c:a 7 km från turistortens absoluta centrum. På Orient Palace ingår dessutom det mesta i priset...
7 elller 14 dagar / Utresa: de flesta dagar i veckan     knapp.gif

 Sunshine Hotel                 AI.gif
 7 dagar fr. 4 990 sek / p. pers.
/resa_hotel_mexiko_solresebyra.se_170.jpg
Sunshine Hotel ligger i Alanya på den turkiska rivieran. Byggt 1991 och helrenoverat 2004. Beläget på huvudgatan som löper i mitten av Alanya. Detta är ett 4-stjärnigt hotell och har 174 bekväma rum och 14 sviter fördelade på 6 våningar i fastigheten. Erbjuder en avkopplande sol, hav och sand semester med utmärkta faciliteter och tjänster. 
7 elller 14 dagar / Utresa: de flesta dagar i veckan   knapp.gif

 Beach Club Doganay                  AI.gif
 7 dagar fr. 5 490 sek / p. pers.
/resa_hotel_mexiko_solresebyra.se_170.jpg Fint hotell beläget ca 7 kilometer väster om Alanya. På hotellområdet finns flera pooler varav en inomhuspool och en separat barnpool. Vattenrutschkanor. Gratis solstolar, parasoller och poolhanddukar. Flera poolbarer. En gångtunnel leder till hotellstranden som utmärkts med Blå Flagg. Solstolar, parasoller och snackbar på stranden. Flera restauranger, barer och butiker. Gym, bastu, dart, beach volley, bordtennis och tennis. 
7 elller 14 dagar / Utresa: de flesta dagar i veckan   knapp.gif

 Stella Beach Hotel               AI.gif
 7 dagar fr. 5 590 sek / p. pers.
/resa_hotel_mexiko_solresebyra.se_170.jpg
Hotel Stella Beach är ett bekvämt Beach Hotel idealiskt beläget direkt på stranden, perfekt för en avkopplande semester för alla åldrar. Staden Okurcalar ligger bara 500 meter bort där restauranger, barer och butiker finns.  Alla rum på hotellet är smakfullt inredda med luftkonditionering och badrum med dusch / badkar samt en hårtork, en telefon, satellit-TV och en minibar, en king size-eller dubbelsäng och antingen balkong eller terrass.
7 elller 14 dagar / Utresa: de flesta dagar i veckan   knapp.gif

 Jasmine Beach Hotel               AI.gif
  7 dagar fr. 5 790 sek / p. pers.
/resa_hotel_mexiko_solresebyra.se_170.jpg
Jasmine Beach Hotel renoverades 2005 och 2009 och består av Beach Hotel sex våningar med totalt 205 dubbelrum och 90 villor i trädgården. På hotellet finns ett litet snabbköp, frisör salong, mysig bar, en elegant restaurang och en frukost-matsal, det finns även spelrum och ett TV-rum. Yngre gäster kan släppa loss på lekplatsen eller göra konst och hantverk i barnklubb....
7 elller 14 dagar / Utresa: de flesta dagar i veckan   knapp.gif