solresebyra polenresor

Veckobrev
NYHET! Få ett nytt och unikt reseerbjudande varje vecka.Cancun

resa_mexiko_cancun_top_solresebyra.jpg

Mexiko - Cancun  ett tryggt semesterparadis för hela familjen 
Cancún är Mexikos absolut största turistmecka. Staden ligger på den vackra Yucatanhalvön, som bjuder på några av Mexikos bästa stränder och mest unika naturupplevelser. Här finns en rad kulturhistoriska ruiner från Maya-tiden.Yucatanhalvön har en natur som är lite annorlunda än resten av Mexiko. Stora regnskogar präglar området och längs kusten finner du äkta palmstränder av den finaste sorten. Ett riktigt bountyland, som lockar massor av turister. Huvudparten av dessa väljer att semestra i turiststaden Cancún.Cancún är en väldigt ny stad. Staden började byggas i slutet av 1960-talet, och visionen var att skapa en stad där man tog hänsyn till omgivningarna och naturen. Men Cancún blev offer för sin egen succé, och turismen har exploderat i ett mycket större omfång än någon hade kunnat föreställa sig.

 Våra hotell i Cancun
 Ocean Spa                 AI.gif
14 dagar fr. 16 990 sek / p. pers.
/hotel_cancun_mexiko_solresebyra.se_170.jpg Ocean Spa Hotel-All Inclusive har ett mycket bra läge med moderna bekvämligheter på varje rum och superb service. Hotellet ligger i Cancun är ett av de bästa hotellen att bo på när man är i stan.
Bekvämligheter på rummet inkluderar luftkonditionering, TV, badkar, dusch, separat dusch och badkar....
14 dagar / Utresa: de flesta dagar i veckan 
 knapp.gif

 Barcelo Costa Cancun                 AI.gif
 14 dagar fr. 17 390 sek / p. pers.
/resa_hotel_mexiko_solresebyra.se_170.jpg Här går du inte sysslolös!
Härligt alternativ på den vita stranden vid Playa Linda i den del av hotelzonen som har utsikt mot Isla Mujeres.
Mängder av aktiviteter för dig som vill ha en aktiv semester.
Hotellet ligger också nära golfbanan Pok-Ta-Pok.
Här finns flera restauranger och barer att välja mellan i ditt All Inclusive program.
 
14 dagar / Utresa: de flesta dagar i veckan 
 knapp.gif

 Barcelo Tucancun Beach                 AI.gif
 14 dagar fr. 17 690 sek / p. pers.
/resa_hotel_mexiko_solresebyra.se_170.jpg
Det fyrstjärniga all-inclusive Barceló Costa Cancún ligger i den magnifika Playa Linda område i Cancun, Mexiko, en favorit bland turister. Känn hur dina vardagliga bekymmer smälter bort medan du ligger på den soldränkta vita sandstranden där solstrålarna reflekteras i safir blå Karibiska vattnet. För en mer äventyrlig semester, välj från ett urval av aktiviteter eller ge... 
14 dagar / Utresa: de flesta dagar i veckan   knapp.gif

 Great Parnassus                AI.gif
 14 dagar fr. 16 690 sek / p. pers.
/resa_hotel_mexiko_solresebyra.se_170.jpg
Hotel Great Paranassus är beläget på den södra delen av Cancun's Hotel Zone, detta lyxiga all inclusive-anläggning med utsikt över stranden och det turkosblå Karibiska havet är ett hotellresort för människor i alla åldrar. Hotellet har mängder av faciliteter och bekvämligheter inklusive fem pooler, även innehållande "Skattkammarön" , aqua park, en mängd olika restauranger, gym och...
14 dagar / Utresa: de flesta dagar i veckan   knapp.gif

 Riu Caribe                 AI.gif
14 dagar fr. 22 490 sek / p. pers.
/resa_hotel_mexiko_solresebyra.se_170.jpg
På den södra änden av Cancun's Hotel Zone, ligger detta lyxiga all-inclusive Riu Caribe är en av de mest lyxiga och eleganta hotell i Cancun med den bästa servicen och extraordinära faciliteter. Denna resort är det perfekta valet för en oförglömlig semester med din familj, par eller en affärsresa. Med sin prestige och hög service, är det idealiskt för grupper eller konventioner och det gör att du kan njuta av de bästa i kvalitet och komfort.
14 dagar / Utresa: de flesta dagar i veckan   knapp.gif