solresebyra polenresor

Veckobrev
NYHET! Få ett nytt och unikt reseerbjudande varje vecka.Med flyg

eypten_piram.jpg

Disneyland® Resort Paris – en riktig sagovärld
 
 
Träffa Kalle, Musse och alla dina favoritfigurer i en värld där drömmar blir verklighet.
Dröm dig bort med öppna ögon. I ett förtrollat kungarike inte så långt borta – någonstans mellan dina önskningar och uppfyllda drömmar – lever Disneys klassiska hjältar och hjältinnor i berättelserna som aldrig tar slut. Här finns det mytomspunna Törnrosaslottet och här träffar du prinsar och prinsessor från våra klassiska sagor.
I Disneyland® Park finns något för hela familjen: åkattraktioner för både stora och små, butiker och flera olika typer av restauranger.
 
Möte med Disneys tecknade figurer
I Disneyland® Park träffar du Disneys tecknade figurer livs levande. Musse Pigg, Kalle Anka, Långben och Piff & Puff väntar på att få träffa just dig!
I Walt Disney Studios® Park möter du de nykläckta stjärnorna från Disneys senaste filmer. Här får du också inblick i hur själva filmproduktionen går till.

Våra hotell i Disneyland Paris

 Vienna International Magic Cirus ****                     
2 vuxna och 2 barn fr. 13 500 sek
vienna_international_magic_cirus/disneyland_paris_vienna_international_magic_cirus.jpg Detta 4-stjärniga hotell är idealiskt för barnfamiljer. Beläget i vackra omgivningar nära en sjö med omgivande kullar. Ett par minuter från Disneyparkerna och Disney Village med gratis pendelbuss.Ett standard sovrum har plats för 4 personer och är utrustat med en dubbelsäng, en enkelsäng eller en våningssäng (1). "Barnhörnan" är avskild med en ridå för att få en känsla av "ett rum i rummet". Alla rum har badrum, kabel-TV, Wi-Fi internet-tillgång, kassaskåp, luftkonditionering och hårtork....
inkl. flyg från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn     knapp.gif

 Dream Castle Hotel ****  
2 vuxna och 2 barn fr. 13 900 sek
vienna_international_magic_cirus/disneyland_paris_vienna_international_magic_cirus.jpg Hotel Dream Castle ligger 10 - 15 min busstur till Disneyland Paris temapark. Till Charles de Gaulle Internationella flygplats är det ca 35 km och till Paris centrum är det 30 km. Hotellet har restaurang, bar, rumservice, inomhuspool, bastu, ångbastu, Jacuzzi, fitness-rum samt Spa/skönhetsbehandlingar. Familjerum för 2 vuxna och 2 barn har 1 king size säng och 2 våningssängar...
inkl. flyg från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn    knapp.gif

Bildgalleri Disneyland
Klicka på valfri bild för att komma till bildgaleriet